четвер, 23 лютого 2017 р.

Уроки мужності «Герої нашого часу»

Виставка робіт бійця АТО Руслана Кашаюка "З вірою до перемоги", що експонується у Волинській бібліотеці для юнацтва, набула розголосу. У лютому були організовані та проведені Уроки Мужності: для учнів Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 25, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Жидичин Ківерцівського району, Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1. м. Луцьк, Луцької загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 3.
 На заходах були присутні справжні ГЕРОЇ нашого часу, бійці АТО:
Автор робіт Руслан Кашаюк, художник-боєць, який тепер уже пензлем пише історію, має не просту долю, але величезне СЕРЦЕ, оскільки не проходить повз жодної людської біди та своєю творчістю долучається до всіляких благодійних акцій, намагаючись порятувати життя великих та малих.
Голова Спілки воїнів АТО Волині Олег Твердохліб, котрий не здається у лапи тяжкої хвороби та кожну хвилину турбується про кожного бійця нашого краю.
Голова громадського об’єднання «Військові капелани Волині», протоієрей Михайло Бучак, котрий кожну хвилину духовно підтримує як військових, так і мирних жителів, які знаходяться на Сході, допомогає пораненим, вдовам та жінкам військових.

Скромний, мужній Олександр Вескляров (Сократ), який розповідав про добрі справи своїх побратимів із «Айдару», про те що добро розмножується, про волонтерів. Запевняв учнів, що Україна починається з кожного, з того як він вчиться, куди викидає сміття, як відноситься до свого ближнього.



















Немає коментарів:

Дописати коментар