середу, 3 травня 2017 р.



Резьба по дереву : [техники, приемы, изделия / сост. Ю. Ф. Подольский]. - Харьков ; Белгород : Кн. Клуб «Клуб Семейного Досуга», 2015. - 224 с. : ил.

Якщо ви вирішили освоїти старовинне мистецтво декоративної різьби по дереву, ця книга для вас. Властивості деревини, способи підготовки матеріалу, необхідні інструменти і пристосування, основні прийоми та техніки різьблення (від простих до складних), методи обробки готових виробів, зразки візерунків – видання буде корисним не тільки початківцям різьбярам, але і досвідченим майстрам.


Гравировальные работы : [техники, приемы, изделия / сост.Ю. Ф. Подольский]. - Харьков ; Белгород : Кн. Клуб «Клуб Семейного Досуга», 2015. - 224 с. : ил

Якщо ви вирішили освоїти мистецтво гравірування – художньої обробки металу, ця книга для вас. Властивості металів, способи підготовки матеріалу, необхідні інструменти і пристосування, основні прийоми та техніки гравірування, методи обробки готових виробів, зразки графіки – видання буде корисним не тільки початківцям, але й досвідченим майстрам.


Выжигание по дереву : [техники, примы, изделия / сост. Ю. Ф. Подольский]. - Харьков ; Белгород : Кн. Клуб «Клуб Семейного Досуга», 2015. - 224 с. : ил

Якщо ви вирішили освоїти мистецтво  - випалювання по дереву, ця книга для вас. Властивості деревини, способи підготовки матеріалу, необхідні інструменти і пристосування, основні прийоми та техніки випалювання, методи обробки готових виробів, зрозумілі ілюстрації - видання буде корисним не тільки початківцям, але й досвідченим майстрам.



Ян Вермеер / сост. В. А. Совинин. - М. : РИПОЛ-классик, 2014. - 40 с. : ил. - (Великие художники мира).

Ян Вермеер по праву вважається одним із найвидатніших живописців свого часу — часу, яку нащадки назвуть золотим століттям голландського мистецтва. Вермеер — визнаний майстер побутового живопису і жанрового портрета. Незважаючи на те, що художник не заснував жодної школи, не мав учнів і послідовників, він постає недосяжною вершиною в голландському живописі XVII століття і раніше займає в історії мистецтва особливе місце.

Альфонс Муха / сост. Н. А. Моисеева. - М. : РИПОЛ-классик, 2014. - 40 с. : ил. - (Великие художники мира).

Альфонс Марія Муха — чеський живописець, декоратор, ілюстратор, ювелірний дизайнер і творець плакатів, один з найбільш відомих представників стилю модерн, розквітлого в Європі на рубежі XIX-XX століть. Художник виробив свій власний, ні на що не схожий стиль, який отримав назву «стиль Мухи» . Свої твори наповнював яскравими, виразними образами, які легко запам'ятовуються навіть недосвідченими в мистецтві глядачами. Творчість Альфонса Мухи — це унікальне явище історії світового живопису.
  
Орлова Е.
Дмитрий Григорьевич Левицкий / Е. Орлова. - М. : РИПОЛ-классик, 2014. - 40 с. : ил. - (Великие художники России).

Дмитро Левицький - великий російський художник українського походження, майстер парадного і камерного портрета. Його картини - це ошатні полотна, що відрізняються від сотень інших портретів шикарними інтер'єрами і вишуканим одягом зображених на полотнах героїв і героїнь. Улюбленець імператорського двору, він створив безліч прекрасних картин, які до цих пір викликають захоплення і захват у глядачів. Ця книга присвячена найбільш відомих портретів живописця. Його картини розкривають перед читачем жанр парадного портрета, в якому працював майстер.



Немає коментарів:

Дописати коментар